Hot Jazz Band 2020 év vége

Kedves Közönségünk, Kedves rajongóink!

Sajnálattal jelentjük be, hogy a járványhelyzetre tekintettel kénytelenek vagyunk a 2020. december 30-i Előszilveszteri Koncertünket törölni. December végéig nem várható nagymérvű javulás, ezért mindnyájunk biztonsága érdekében döntöttünk így.

Mivel idén nem tudtuk megünnepelni a zenekar fennállásának 35-ik évfordulóját, ezért 2021. október 2-án szombaton, az Erkel Színházban várjuk rajongóinkat. A Hot Jazz Band-nek a zárlat idejére mód nyílik egyéb terveit befejezni.  A jubileum kapcsán egy válogatás lemezt is készítünk a legsikeresebb magyar nyelvű számainkból. A már hat éve ígért "Hot Jazz Band kicsiknek és nagyoknak" című lemez-koncertanyag és füzetecske elkészítésére kerül sor januárban, melynek bemutatója 2021 júniusában várható. Mindkét koncerttel kapcsolatban a részleteket hamarosan közöljük.

Segélyek és pályázatok segítségével folytathatjuk a munkát, így mód nyílt egy „Raktárkoncert” megtartására októberben, melyért köszönet a szervezőknek, támogatóknak. Ez a koncert tekinthető a 2017-ben rögzített „Akusztik” koncert második részének. Ezzel a felvétellel kívánunk mindenkinek Boldog Ünnepeket! Vigyázzanak Magukra! Az Önök mindig hű Hot Jazz Band-je 

IMG_20200829_174529