Hot Jazz Band a járvány után 2021

Kedves Hot Jazz Band Rajongók!

Lassan elindul az élet és a Hot Jazz Band-nél sincs ez másként. A zenekar minden tagja megkapta a védőoltását. Az első örömteli hír, hogy Rost Andrea világhírű operaénekesnővel készül közös műsor. A Hot Jazz Band életében ismét egy nagy pillanat ez, amikor egy olyan világsztárral dolgozhatunk együtt, aki olyan híres koncerttermek sztárja, mint a New York-i Metropolitan, a Milanoi Scala, a bécsi Staatsoper, a párizsi Bastille Opera, a londoni, Royal Opera House és olyan művészek partnere, mint Luciano Pavarotti, Plácido Domingo, José Carreras, José Cura... http://www.andrearost.com/hu/

A műsorban a világjáró operaénekesnő, a szintén Kossuth díjas Hot Jazz Band közreműködésével, ezúttal sajátos jazzes hangvételben mutatja meg fiatalságának meghatározó slágereit, musicalrészleteket, filmzenéket és a táncdalfesztiválok győztes dalait, Gershwintől Fényes Szabolcsig, Karády Katalintól Marylin Monroe-n át Marlene Dietrich-ig, az Óz világslágerétől a My fair ladyn át a West Side Story -ig. Természetesen az ének duettek sem maradnak el a műsorból Bényei Tamás közreműködésével. A Hot Jazz Band kiegészül két nagyszerű művészbarátjukkal, Mátrai Zoltán szaxofonművésszel és Korb Attilával, aki ez alkalommal zongorán játszik és a hangszerelések nagy részét is készíti. (Részletek hamarosan.)

Klubéletünk is újraéled, a részleteket a programok menüben olvashatják. Amennyiben mód van rá, mindenki részvételét ösztönöznénk az oltásban, hiszen minden magyar honpolgár 7 gyermekkori oltásának köszönhetően nincsenek halálos kórok és bárki, ha egzotikus országba utazik, szintén kap oltásokat, azaz rutin lett napjainkra ez a védekezési forma. Ezzel segíthetjük korábbi életünk visszatérését és honfitársaink és saját egészségünk védelmét.

Rost Andrea 26-20181002-26-20180303-rost-andrea-92683

IMG_20200829_174529