Hot Jazz Band előszilveszteri koncert 2019

Hot Jazz Band előszilveszteri koncert, MOM Kulturális Központ (XII. Csörsz u. 18. Tel.:+361/319-9854) 2019. december 30. hétfő 20.00 óra

Inerneten az alábbi linken válthatóak a JEGYEK .

A Hot Jazz Band hagyományos előszilveszteri koncertjén visszatekint az eltelt eseménygazdag évre, hisz idén TV-filmben is szerepeltek, és a Hot Jazz Band kicsiknek és nagyoknak c. anyagából, valamint Fodor László, a zenekar virtuóz klarinétosának szólókoncertjéből ad válogatást.

Az egyik vendég a hazai dixieland élet doyenje, nemzedékek dixie-tanára, Apáti János csodálatos zongorajátékával, s a másik vendég egy friss zenei barátság, Bíró Eszter személyében.  Ritka alkalom, hogy a Kossuth díjas Hot Jazz Band műsorában énekesnőt lát vendégül, azonban ezt most megkülönböztetett örömmel teszi, hisz a gyereklemeziről, színházi és filmszerepeiről jól ismert Bíró Eszter az USA-ban végezte tanulmányait, így van bőven közös mindkettejük repertoárjában. A csodálatos hangú énekesnő többek közt eMeRTon, Fonogram, Gundel Művészeti és Cosmopolitan Nagydíjakkal büszkélkedhet így a díjakban szintén bővelkedő zenekar és a kiváló művésznő műsora nagyszerű színvonalú zenei élménynek ígérkezik.

Az 1920-as ’30-as, ’40-es évek a forró jazz muzsikájának szerelmesei nem is búcsúztathatnák alkalmasabb helyen az óévet egy pohár pezsgő kíséretében, mint december 30-án a MOM Kulturális Központban.

 

hotjazzband_181230_027_small

bíró eszter - 3Apáti János