Hot Jazz Band Jubileumi hétvége és lemezbemutató koncert

HOT JAZZ BAND JUBILEUMI HÉTVÉGE

A Hot Jazz Band 2020-ban ünnepelte fennállásának 35-ik évét. Sajnos a pandémia miatt kétszer is el kellett halasztani a tervezett ünnepi koncertet. Idén tavasszal egy jubileumi hétvégén szeretnénk megünnepelni a neves évfordulót. Az alábbi két előadáson várjuk a zenekar rajongóit, barátait.

Papa Fleigh emlékkoncert

MOM Kulturális Központ 2022. május 14. szombat 20.00 

Jegyek ITT kaphatóak. MOM Kulturális Központ (XII. Csörsz u. 18.Tel.:+361/3199-854)

Támogató:

nka-logó-nagy-1-1024x412  https://nka.hu/

Papa Fleigh – Forgács László, jazztrombitás, énekes, a magyar tradicionális jazzélet ikonikus alakja elmúlt áprilisban, 80-ik életévében hunyt el a Covid járvány következtében. A feledhetetlen zenész talentumán, stílusérzékén túl oly figurája volt a színpadoknak, akinek szórakozató egyénisége felért legnagyobb komikus színészeinkével. Életvidám személyisége rengeteg barátot, rajongót tudhatott magáénak. Soha nem engedett teret a búnak, humorérzéke és nem utolsó sorban zeneimádata minden nehézségen átsegítette, példát mutatva mindnyájunknak. Ezen a koncerten a jazzélet színe java, legjobb barátai emlékeznek meg róla, a tervek szerint egy portréfilm is levetítésre kerül. Az est házigazdája a Kossuth-díjas Hot Jazz Band.

A koncert bevételéből az elhunyt művész családját támogatjuk.

Papa emlékkoncert plakát skicc.jpg - 3

(fotó: Szalóky Béla)

 

Egy kis malac - Hot Jazz Band kicsiknek és nagyoknak

lemezbemutató koncert

MOM Kulturális Központ 2022. május 15. vasárnap 16.00

Jegyek ITT kaphatókMOM Kulturális Központ (XII. Csörsz u. 18.Tel.:+361/3199-854)

Támogató:  

nka-logó-nagy-1-1024x412 https://nka.hu/     

A Kossuth-díjas Hot Jazz Band 12 év várakozás után készített új CD-t. A kisgyermekes családok a tanúi, hogy az aprónép körében mily’ népszerű a zenekar. 1930-as, ’40-es, ’50-es ritka gyerekdalaiból álló lemez további érdekessége, hogy a dalszövegeket tartalmazó kísérőfüzet az együttes alapítója, a zenész-grafikus Bényei Tamás illusztrációival készült. Mint azt a borítón is írják: Szeretet, játékosság, és nosztalgikus báj árad e szerzeményekből. Patinájuk ellenére reméljük, hogy az újdonság erejével hatnak, és a mostani picik közt is sok hívet gyűjtünk zenénknek. Hallgassák olyan szeretettel és örömmel, amivel a Hot Jazz Band is elkészítette ezt a felvételt!”

Ízelítő a műsorból: Egy kis malac röff röff röff, Kenguru, Yo Yo, Tücsök és a hangya, Eszterlánc, Pingvin Fox

Egy kis malac koncertplakát