Kiemelt nyári koncertjeink

150 éves a Fővárosi Állat- és Növénykert, Hot Jazz Band produkció:

Augusztus 3., Bényei Tamás és a Gramophonia Hot Jazz Orchestra – Odavagyok magáért
Fővárosi Állat- és Növénykert (Állatkerti krt. 6-12. Tel.: +36-1/273-4900, 273-4901)
Jegyvásárláshoz kattintson ide.

Bényei Tamás és a Gramophonia Hot Jazz Orchestra

 

Hosszú az éjszaka... a Hot Jazz Band koncertje

Július 15. péntek, Óbudai Társaskör (III. Kiskorona u. 7. Tel.: +36-1/250-0288)
Jegyvásárláshoz kattintson ide.

Óbudai Társaskör 2016.07.15.

 

Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál 2016

Kedves Hot Jazz, Dixieland és New Orleans Jazz rajongók!

Immáron tizenharmadik alkalommal rendezzük meg Siófokon jelenlegi legnagyobb hazai dixie-fesztiválunkat. Idén négy napon át nyolc zenekar szórakoztatja a Balatonra látogatókat a kellemes strandolás után. Egykori koronázóvárosunkból, Pozsonyból érkezik hozzánk egy igazi különlegesség, az 1920-as, ‘30-as éveket korhűen idéző Fats Jazz Band, de először látogat el hozzánk a volt Benkó Dixieland Band, aktuális nevén Dixie Kings Of Hungary és ismét fellép a tavalyi év szenzációja a Hungarian All Stars. A zenekar trombitása ismét Papa Fleigh, aki épp a Siófoki színpadon ünnepli földi pályafutása 75-ik évfordulóját. Reméljük, meleg fogadtatása és megéljenzése nem marad el a műsorból!

womens-jazz-band-at-the-beach-c45m36

A XIII. Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál
(Siófok, Fő tér, eső esetén a Kálmán Imre Művelődési Központ, a koncertek ingyenesek)

Immáron tizenharmadik alkalommal kerül  megrendezésre Siófokon jelenlegi legnagyobb hazai dixie-fesztiválunk. Idén négy napon át nyolc zenekar szórakoztatja a Balatonra látogatókat a kellemes strandolás után. Itt lesz ismét az ország második legrégebbi bandája Molnár Dixieland, másodszor repülnek Siófokra a Körösi Szürkeverebek, és a fesztivál indító hármasa sem maradhat el, az Apáti Dixie, a Bohémek és a Hot Jazz Band. Egykori koronázóvárosunkból, Pozsonyból érkezik hozzánk egy igazi különlegesség, az 1920-as, ‘30-as éveket korhűen idéző Fats Jazz Band a csodálatos Jana Dekankovával, ezzel nemzetközivé avanzsálunk idén is. Először látogat el hozzánk a volt Benkó Dixieland Band, aktuális nevén Dixie Kings Of Hungary és ismét fellép a tavalyi év szenzációja a Hungarian All Stars, ez a válogatott csapat mindig nyer. A zenekar trombitása ismét Papa Fleigh, aki épp a Siófoki színpadon ünnepli földi pályafutása 75-ik évfordulóját. Reméljük, meleg fogadtatása és megéljenzése nem marad el a műsorból!

2016. július
7. csütörtök
20.30 Molnár Dixieland Band ...
22.00 Hungarian All Stars
8. péntek
20.30 Kőrösi Szürkeverebek
22.00 Dixie Kings Of Hungary
július 9. szombat
20.30 Apáti Dixieland Band
22.00 Fats Jazz Band (Pozsony, Slo)
július 10. vasárnap
20.30 Bohém Ragtime Jazz Band
22.00 Hot Jazz Band

 

Lindy Hop kurzus Svájcban

A Hot Jazz Band idei első külföldi útja Svájcba vezet. Glarus városában Lindy Hop kurzust tartanak. Visszatérünk hát egykori kalandozásunk színhelyére, ahol a Zürichi Dixie Fesztiválon kívül sok jazzklubban s kedvenc tanyánkon a zürichi Casa Bar-ban játszottunk. A Casa Bar volt Európa egyik legrégibb jazzklubja. Az azóta megszűnt lokál 1930-as években nyílt meg, és olyan világsztárok jártak ott, mint Louis Armstrong, vagy Coleman Hawkins, aki a ‘30-as években három évet Svájcban élt.

Meghívóink weboldala: www.kollektiv23.gl

Liny hop

 

Budapesti Nyári fesztivál

Június 19. vasárnap, Margit sziget, Jazzy Tower, (Margit szigeti Víztorony) Hot Jazz Band koncert 20.00
Jegyvásárláshoz kattintson ide.

Margit szigeti víztorony - Jazzy Tower