Hírek 16/16

Fővárosi Állat- és Növénykert sajtótájékoztató

Az idén 150 éves (!!!) Fővárosi Állat- és Növénykert megtartotta sajtótájékoztatóját a nyári ünnepi koncertsorozat kapcsán. A Hot Jazz Band augusztus 3-án, tizenkettedik alkalommal részesül a megtiszteltetésben, hogy a nagyszerű létesítmény vendégeként felléphet, a produkció címe: Bényei Tamás és a Gramophonia Hot Jazz Orchestra.

Fővárosi Állat- és Növénykert sajtótájékoztató

(Ennek a képnek külön örülünk: Geszti Margit, Orsós Éva, Bíró Eszter, Sárfalvi Judit, Hanga Zoltán, Dr. Persányi Miklós Igazgató Úr és a Hot Jazz Band.) Foto: Bagosi Zoltán

Jegyvásárláshoz kattintson ide.


Májusban ismét elindul a Hot Jazz Band rendszeres szereplése a Dunacorso Étteremben!

 

Májusban ismét elindul a Hot Jazz Band rendszeres szereplése a Dunacorso Étteremben!


A Mendelssohn Kamarazenekar meghívása

Mint korábban is említettük a Hot Jazz Band az egyetlen hazai tradicionáils jazz (dixieland) együttes, amely a világszínvonalú magyar komolyzenei élet reprezentánsainak meghívásait élvezi. A korábbi években a Miskolci Szimfonikusok, a Budapesti Vonósok, a Győri Filharmonikusok, a Tatabányai Kamara Filharmonikusok és a Gödöllői Szimfonikusok továbbá a Csíki Kamarazenekar vendégei lehettünk.

Az elmúlt héten gazdagodott az illusztris névsor, a Mendelssohn Kamarazenekar meghívásának eleget téve Veszprém városában jártunk, s két bérletes koncerten jászhattunk a nagyszerű zenekarral. Ezt az impozáns névsort gazdagítja március 4-én a Kossuth-díjas Amadinda együttes. Érdemes lesz ott lenni a MOM-ban.

safe_image.php