Fonogram-díjas a Hot Jazz Band!!!

Szenzációs hír! A Hot Jazz Band elnyerte a haza könnyűzenei szakma legrangosabb díját!!!

Fonogram-díjas a Hot Jazz Band Egy kis malac – Hot Jazz Band kicsiknek és nagyoknak című CD-je

15 Fonogram 2023 - Hot Jazz Band 01

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége A Fonogram-díjat a magyarországi hangfelvétel-kiadás kiemelkedő sikereinek és teljesítményeinek, díjazására alapította 1992-ben.

Fonogram - gravír

A Fonogram-díj célja, hogy elismerje a hangfelvétel-kiadás kiemelkedő munkáit létrehozó művészek és kiadók tevékenységét, amelyek zenei életünket és a hangfelvétel-kiadást előre viszik, illetve olyan új és eredeti produktumokat hoznak létre, amelyek a szakma képviselői és a közönség előtt kiemelkedőnek minősülhetnek.

A Hot Jazz Band 2021-ben elkészült, az „Egy kis malac” című, gyermekeknek szóló CD-lemezét nevezte a 2022-es díjra. 19 kategóriában 1500 nevezésből válogatták ki a 114 jelöltet, kategóriánként hatot. Zenekarunk „Az év gyermeklemeze” kategóriában olyan neves előadók társaságában került a jelöltek közé, mint Alföldi Róbert, Bognár Szilvia, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Mácsai Pál, Veronaki.

Egy kis malac - Hot Jazz Band kicsiknek és nagyoknak - fedlap

Az USA Grammy-díjának hazai megfelelője, a Fonogram-díj, a magyar könnyűzenei szakma legrangosabb díja, mely a Hot Jazz Band életében újabb nagyrabecsült elismerés.

Gratulálunk a jelölteknek és díjazottnak, köszönjük a szakmai zsűrinek és nem utolsó sorban, köszönjük Kedves Rajongóink sosem múló figyelmét.